23 Kasım 2013 Cumartesi

Sarımsak Çayı Faydaları

Sarımsak: Astım bronşit gibi rahatsızlıklara karşı iyi gelmektedir. Vücutta Yağ yakımını hızlandırmaya yardımcı olur. Vücuttaki bakterilerin atılmasına yardımcıdır.

Funda Yaprağı:
 Bağırsakların düzenlenmesine yardımcı olur, vücutta yağ yakıcı özelliği vardır.

Sinirli Ot: Antibiyotik özelliğine sahiptir. Vücutta kanı, ciğerleri temizleme özelliği vardır. Aynı zamandabağırsak ve midenin de temizlenmesine yardımcı olur.

Zencefil:
 Bağışıklık sisteminin kuvvetlendirilmesine yardımcı olur. Mide ve bağırsakların temizlenmesine yardımcı olur. Şişkinlik ve hazımsızlık problemlerinde etkilidir.

Biberiye:
 Hafıza açma ve zihin kuvvetlendirme özelliğine sahiptir. Sindirim sistemi ve metabolizmanın hızlandırılmasına yardımcı olur. Vücutta yağları parçalama özelliği de bulunmaktadır.

Çoban Çökerten: Şeker rahatsızlığına, tansiyon rahatsızlığına iyi gelmektedir. Ödem attırıcı özelliği ve idrar söktürücü özelliği ile şişkinliklerin giderilmesine yardımcı olur.


Garlic Tea Sarımsak çayı bu doğal özel formülü ile hem zayıflarken hemde vücudunuza bir çok anlamda fayda sağlamaktadır. Yağların yakılmasını desteklerken bağışıklık sisteminde kuvvetlendirilmesinde etki etmektedir. zayıflama zayıflama karanfil çayı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder